top of page
Lykkehjem_0751.jpg

Lykkehjem byder indenfor

I Lykkehjem inviterer jeg ind i fællesskaber og til samarbejde på forskellig vis. Det gør jeg fordi det udvider min horisont og nære mig som menneske og min personlige udvikling. Jeg tror på at der i fællesskaber kan skabes noget større og at der med en fælles energi kan flyttes bjerge. 

 

I Lykkehjem arbejder jeg med mit livsformål, som er at nære mit eget lys, så jeg kan være et lys af inspiration for andre. Det udtrykker jeg bl.a. ved at hjælpe mennesker med balance og udvikling, samt gennem mine evner indenfor styling og autentiske rum. Lykkehjem råder over smukke æstetiske rum, hvor der er mulighed for at samarbejde og afvikle forskellige aktiviteter.

 

I mit univers tilbyder jeg en række særlige øjeblikke, som jeg kalder dem, det kan være særlige events, fx yoga, sanselige særarrangementer, intimkoncerter, foredrag og workshops mv. 

Kalder det på dig?

Særlige øjeblikke er særlige arrangementer, der ofte planlægges i samspil med andre samarbejdspartner og afvikles, når kaldet er der, og det føles rigtigt. Jeg annoncerer løbende, så hold dig orienteret på min hjemmeside www.lykkehjem.dk eller via sociale medier. 

 

Hvis du mærker et kald og har den rette energi, så kontakt mig på tlf. 30 50 75 25, så vil jeg med glæde se frem til en spændende snak om muligheder 

 

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til spændende særlige øjeblikke i vores smukke faciliteter.

Aktuelle arrangementer

EB8DEC4E-01B1-43FE-BDA0-DE5498E93673.JPG

Tema-aften

Sanselige tema-aftener

Sanselige temaaftener er aftener, hvor du i fællesskab med andre kvinder nyder nærværet, dykker ned i den kærlige samtale, spiser skøn nærende mad lavet fra hjertet og sammen åbner vi et aktuelt tema, så du kan gå inspireret hjem med en dejlig følelse i maven.

 

Det er aftener som står i fællesskabets tegn, hvor du kan netværke med andre kvinder, blive inspireret, få indblik og udsyn og nyde en kærlig stund.

 

Temaerne ligger ikke fast på forhånd, da jeg mærker intuitivt hvad der er et vigtigt tema den pågældende måned. Men temaer vil være nærværende for kvinder i alle aldre, som løfter dig som menneske, inspirere og resonere i dig og dit smukke hjerte.

 

På temaaftenerne byder jeg på en mulighed for at mærke dine sanser gennem en smuk setting med levende lys, dufte og jeg serverer et let måltid. Temaaftenerne åbnes og afsluttes med meditation.

 

Jeg afholder temaaftener i Lykkehjem på følgende datoer i 2024:

 

Torsdag, den 14. marts, kl. 17.30 – 20.00

Torsdag, den 23. maj, kl. 17.30 – 20.00

Torsdag, den 22. august, kl. 17.30 – 20.00

Torsdag, den 17. oktober, kl. 17.30 – 20.00

 

Tilmelding foregår via mail til lykke2416@gmail.com. Hvis du mærker, at du simpelthen er nød til at være en del af alle mine sanselige temaaftener, er der en lille rabat at hente, hvis du tilmelder dig alle fire aftener.

 

Ved tilmelding til et enkelt arrangement koster det 325,- kr. inkl. et let måltid og et glas vin. Ved bindende tilmelding til alle fire arrangementer koster det 1200 ,- kr. inkl. et let måltid og et glas vin.

 

OBS. Der er plads til max. 15 personer, da jeg ønsker et intimt rum.

Lykkehjem_0706-Edit.jpg

Meditation

Det selvkærlige rum

Det selvkærlige rum er din pause i en travl hverdag, hvor jeg stiller et smukt meditationsrum til rådighed. Det er for dig, der ønsker en bedre balance mellem krop og sind og en selvkærlig stund, hvor du kan grounde dig selv gennem meditation, så du bliver i stand til at mærke dit hjerte og dig selv. Jeg holder rum og guider forskellige meditationer, som beroliger dit nervesystem og kalder dig hjem til dit indre. 

 

Der er ugentligt meditationsrum om torsdagen i tidsrummet kl. 19.00 – 20.00 i Lykkehjem. Da jeg ønsker et intimt meditationsrum, er der plads til max 10 deltagere pr. gang. 

 

Det koster 150,- kr. pr. gang og inkludere en kop the afslutningsvis. Tilmelding foregår via mail til lykke2416@gmail.com

Lykkehjem_0428.jpg

Loving kindness yoga

Yoga med Anne Skov

I samarbejde med yogainstruktør Anne Skov inviterer vi i fællesskab ind i et kærligt og omfavnende yogarum hvor fokus bliver Yin yoga, selvpleje, helbredende ro, restitution og fred i krop og sjæl.

Alle lektioner afsluttes med en skøn savasana, som er dyb afspænding under et varmt tæppe.

Info vedrørende hold og tilmelding foregår via mail til yoga@anneskov.dk

Lykkehjem_0428.jpg

Flow yoga

Yoga med Signe Winther 

I samarbejde med Signe Winther inviteres du ind i et omfavnende yogarum med nærværende flow yoga, ro, god indre energi, vejrtrækning og vitalisering.

Info vedrørende hold og tilmelding foregår via mail til kontakt@signewinther.dk

Kontakt mig

Faaborgvej 409, 5250, Odense SV

+45 30507525

  • Facebook
  • Instagram
Hvad kunne du tænke dig?

Tak for din besked!

bottom of page