top of page
Lykkehjem_0170.jpg

Autentiske rum

Vores hjem er vores ”helle”, der hvor vi restituerer, finder ro, skaber minder og lever. Et hjem viser også hvem vi er og afspejler vores personlighed. I et hjem bor dem vi holder af og særlige ting, som har betydning for os, fx arvestykker, ting som er købt som et kært ferieminde, DIY-projekter eller design klassiker som er gået i arv i generationer.

- Carina Lykke, stifter af Lykkehjem

Indrettet efter din energi

Et hjem skal føles godt, det skal byde os velkommen når vi træder over dørtærsklen og grundlæggende give os en følelse af tryghed. Men vigtigst af alt, er at vores omgivelser er personlige og at der er den rette energi i det visuelle og fysiske rum.

 

I lykkehjem bruger jeg min intuition og mærker energi til at skabe smukke og autentiske rum. Jeg hjælper med en personlig styling der afspejler hvem du er som menneske. Når jeg arbejder med visuelle og fysiske rum, er det vigtigt, at jeg forstår og er nysgerrig på dig og dit hjem. Kun ved at forstå hvem du er og hvad der betyder noget i dit hjem, kan jeg skabe et godt udgangspunkt for en personlig indretning, hvor ting der har betydning, får plads i samspil med funktionalitet, æstetik og stemning.

 

Jeg arbejder ud fra en bæredygtig tilgang, hvor ting anvendes i samspil med nyt. Det betyder, at jeg bruger de ting der er i dit hjem og at jeg eventuelt supplere med få nye ting, så der opnås et personligt udtryk.

Lykkehjem_0825.jpg

Dit hjem afspejler dig

Jeg tager udgangspunkt i en faseopdelt proces, som er grundlag for mit arbejde med at skabe autentiske rum. Det betyder, at jeg bruger viden om dig og dit hjem til at skabe netop det, som gør, at dit hjem afspejler dig og de ting, du holder af. Mit ønske er at hjælpe dig med at opnå et autentisk hjem, som fortæller din historie, og som afspejles i det visuelle og fysiske rum.

 

Jeg har udviklet fire forskellige pakker, som indgår i den faseopdelte proces jeg tager udgangspunkt i.

Et indretningsforløb kan variere alt afhængig af omfang og størrelse, derfor udarbejder jeg udover ovennævnte pakker, tilbud som afspejler dit behov. Hvis du er nysgerrig på, hvordan jeg kan hjælpe dig med dit autentiske hjem, så kontakt mig på tlf. 30507525.

Autentiske rum - pakker:

Lykkehjem_0904.jpg

Grundpakken

2.000 kr ex moms, 1-2 rum, inkl. kørsel inden for 40 km

Grundpakken indeholder et indledende møde på 1-2 timer, hvor jeg besøger dig i dit hjem, du bliver interviewet og vi gennemgår dine ønsker for dit hjem. Jeg kommer med input til hvordan dit hjem bliver harmonisk og autentisk. Fx anbefaler jeg nye farver, justeringer i din indretning, møbelvalg eller dekoration.

 

Pakken er for en konsultation vedrørende 1-2 rum, inkl. kørsel indenfor 40 km.

Honorar 2000,- kr. ex. moms

Lykkehjem_0407.jpg

Den visuelle pakke

4.000 kr ex moms, 1-2 rum + moodboard, kørsel inden for 40 km

Den visuelle pakker er et tilkøb til grundpakken, hvor jeg med udgangspunkt i vores første møde arbejder videre med dit hjem og jeg udarbejder et inspirations moodboard, som er en visuel præsentation af mine ideer til hvordan din bolig bliver mere harmonisk og afspejler hvem du er. Gennem dit personlige inspirations moodboard præsenteres mit bud på farver, møbler, stemning og rum layout.

På forhånd afstemmes dit budget til indkøb af eventuelt nyanskaffelser, så jeg arbejder indenfor realistiske rammer.

Pakken for 1-2 rum, inkl. Moodboard, kørsel indenfor 40 km

Honorar 4000,- kr. ex. moms

Lykkehjem_0146.jpg

Styling pakken

6.000 kr ex moms, 1-2 rum, indkøb, identificering, kørsel inden for 40 km

Styling pakken er et tilkøb til grundpakken og den visuelle pakke. Her hjælper jeg med at få købt og fundet de ting, som skal bruges i den nye styling af dit hjem. Når tingene er indkøbt, aftaler vi nærmere ift. et tidspunkt, hvor jeg kommer forbi og styler de udvalgte rum.

Hvis der indgår større ændringer, fx malearbejder eller tapetsering, skal dette være udført inden jeg kommer og styler.

Pakken for 1-2 rum, inkl. min tid til identificering og indkøb af ting, kørsel indenfor 40 km. Honorar 6000,- kr. ex. moms

Lykkehjem_0093-Edit.jpg

Sommerhus styling

10.000 kr ex moms, 3-4 rum, plan, indkøb, styling

Et sommerhus kræver en lidt anden tilgang ift. styling, da et sommerhus gerne må invitere til hygge, afslapning og samvær. Når jeg arbejder med at skabe autentisitet i et sommerhus, bruger jeg ofte andre greb i min styling, fx naturens farver, loppefund, hjemmegjort DIY-kunst mv. 

En sommerhusstyling omfatter et indledende møde, hvor jeg sammen med dig afdækker hvilke rum og økonomi der er til rådighed. Jeg interviewer dig for at forstå, hvad dit sommerhus betyder for dig, hvordan det anvendes og sammen lægger vi en fælles plan for den kommende styling.

Hvis der indgår større ændringer, fx malerarbejde og tapetsering, skal dette udføres inden jeg kommer og styler dit sommerhus.

Sommerhusstyling (3-4 rum), inkl. plan, min tid til indkøb og styling, kørsel indenfor 40 km. 

Honorar 10.000,- kr. ex. moms

Kontakt mig

Faaborgvej 409, 5250, Odense SV

+45 30507525

  • Facebook
  • Instagram
Hvad kunne du tænke dig?

Tak for din besked!

bottom of page