top of page
Lykkehjem_0878.jpg

Bed & Breakfast

Lykkehjem har indrettet en autentisk og hyggelig B&B som ligger i en ombygget lade på vores ejendom. Den er skabt fra et ønske om at inviterer ind i et kærligt miljø, hvor der er tænkt over hver en lille detalje fra sengen du sover i, hjemmegjort kunst, særlig udvalgt interiør og den økologiske morgenmad, der kan tilkøbes og serveres i vores gårdhave. Vi ønsker at netop vores B&B skal være dit hjem hjemmefra.

- Carina Lykke, stifter af Lykkehjem

Se Lykkehjems Bed & Breakfast

Rummeligt, hyggeligt & hjemligt

Vores ejendom ligger bynært, men samtidig er der adgang til naturen langs Odense Å. Så uanset om du er til vandreture eller sightseeing i byen er du tæt på det hele. Odense hyggelige centrum ligger kun 6 km fra vores ejendom, her er der rig mulighed for at gå på opdagelse i den gamle bydel, nyder lækker mad på en af de mange restauranter eller blot nyde en af de mange grønne parker der findes i Odense.

 

Vores B&B indeholder et dejligt soveværelse, badeværelse og en stor alrum med køkken og stue. Derudover er der adgang til en hyggelig gårdhave med langbord og bænke, hvor du kan nyde dine måltider eller blot et glas vin, mens du er omgivet af den/dem du holder af. Der er plads til 4 overnattende gæster i Lykkehjems B&B.

Sådan booker du

Lykkehjem_0883.jpg

B&B

Hyggelig bed&breakfast

Vores B&B kan bookes gennem forespørgsel pr. mail lykke2416@gmail.dk eller ved at kontakte os på telefon 30507525.

En overnatning koster 950,-kr. 

Hvis du ønsker et længerevarende ophold, er der mulighed for at aftale en speciel pris. Kontakt mig på ovenstående mail, så vil vi med glæde hjælpe med et tilbud som afspejler dine behov.

 

Jeg glæder mig meget til at byde dig velkommen i vores autentiske miljø.

Kontakt mig

Faaborgvej 409, 5250, Odense SV

+45 30507525

  • Facebook
  • Instagram
Hvad kunne du tænke dig?

Tak for din besked!

bottom of page