top of page

Mentoring fra hjertet

Jeg tror på at vi mennesker skal træde frem med ALT det, vi er. Og leve et liv hvor vi er autentiske og i et positivt meningsfuldt flow.

 

Vores samfund hylder hastighed, præstation og det materielle, hvilket har stor indflydelse på vores livsførelse og omverdens forventninger til hvem og hvad, vi skal være.

Jeg ved om nogen, at det ikke er et sandt liv. Et liv skal i min optik leves med udgangspunkt i en livsrejse som er meningsfuld, kærlig og så let som mulig. 

Lykkehjem_0578.jpg

De indre processer

Jeg sanser og oplever verden gennem energi, dvs. at jeg mærker både mennesker og de fysiske, visuelle omgivelser. I mange år har jeg været på opdagelse i at forstå energierne og bruger dem til at støtte op om min egne indre processer. De egenskaber er en del af mit DNA og særlige ift. mine menneskelige kvaliteter. 

 

Jeg ved af egen erfaring, at det kræver mod at tage lederskab for at skabe det liv, der er meningsgivende, og at det starter med bevidsthed. Jeg ved også, at i hjertet føler man sig aldrig alene, og i hjertet findes alle dine ressourcer, og i hjertet finder du mening. Derfor arbejder jeg meget hands-on og praktisk med redskaber, der forbinder dig til dit indre og dit hjerte.

Lykkehjem_0751.jpg

Nærvær og indsigt

I Lykkehjem bruger jeg netop mine egne erfaringer og mine menneskelige kvaliteter til at understøtte de processer, jeg ønsker at invitere andre mennesker ind i. Jeg hjælper dig b.la. med at opnå dyb indsigt i, hvem du er, dine værdier og potentialer og undersøger sammen med dig hvilken forandringer, der kan forbedre og skabe et meningsfuldt og selvkærligt liv.

Jeg arbejder med alle typer af mennesker, og jeg stiller mig til rådighed med nærvær og nysgerrighed, hvis du mærker et behov eller har et ønske om min hjælp.

 

Hvis du er et ungt menneske, som har svært ved at række ud, er det vigtigt, at du ved, at det ligger mit hjerte nært at tilbyde aktiviteter til unge mennesker. Derfor har jeg udviklet en række forskellige aktiviteter og udviklingsforløb som jeg håber du finder interessant.

Personlig mentoring - LEV  

Lykkehjem_0790.jpg

Individuelt

1:1 mentoring

Drømmer du om at følge dit hjerte og leve et autentisk liv, som afspejler hvem du er? Mit 1.1 forløb LEV er for dig, der ønsker en større bevidsthed, selvindsigt og redskaber til at opnå dine drømme og leve livet fuldt ud.

 

Det er et forløb, hvor du får en grundlæggende forståelse for, hvem du er, dine værdier og dine potentialer. I et trygt miljø hjælper jeg dig med at identificere vejen hen til det liv du drømmer om, vi arbejder med hele dig, dine mønstre og adfærd, de begrænsninger der forhindrer dig i at leve det liv du drømmer om og naturligvis får du støtte og hjælp til at identificere de skridt, der skal tages for at opnå en mere autentisk og selvkærlig fremtid.

 

I mit forløb LEV arbejde vi med både mindset og strategi, for uden fokus på dit mindset og en strategi for at nå derhen, hvor du ønske, er vejen svær. I forløbet integrerer jeg altid mindfulness, meditation og stilhed til at hjælpe dig med at træne dit mindset og designredskaber til at opnå et billede af dine drømme og den fremtid du skal skabe for dig selv.

 

Et forløb består af 5 sessioner á 2 timer og en afsluttende forkælelses session, hvor vi fejrer din udvikling. Er du nysgerrig og vil høre mere om forløbet, tilbyder jeg en gratis indledende snak på 15 min (telefonisk), hvor vi i fællesskab afklarer om kemien er rigtig.

 

Forløbet foregår i Lykkehjem i Odense SV.

Mentoring i fællesskaber - KVINDE vær(d) dig selv!

Lykkehjem_0839.jpg

I fællesskab

Vil du fortsætte med at definere dig selv og leve et liv, der er defineret ud fra normen? Eller vil du mere med livet?  Så er mit fællesskabsforløb KVINDE vær(d) dig selv, måske noget for dig?

I det her forløb sætter vi fokus på dine drømme, vi åbner op for potentialet og jeg tager dig med på en rejse, hvor du kan visualisere og forestille dig at leve et liv som 100 % dig selv.

 

Det er et forløb i et trygt miljø, hvor du sammen med andre kvinder åbner op for dine inderste drømme. Det er også et forløb, hvor du kan være dig selv, hvor du kan dele følelsen af at have mistet dig selv, eller måske gemt dig selv væk for at tilpasse dig dine omgivelser eller mistet modet til at være hende du er inderst inde.

I fællesskabet får du adgang til at arbejde med dig selv, og til at finde ind til den autentiske version af dig. Det er også et forløb, der giver dig mulighed for at identificere hvad dit liv skal indeholde i fremtiden og hvad du drømmer om.  

I forløbet arbejde vi med både mindset og strategi, fordi jeg ved af egen erfaring, at det er vigtigt at integrere begge dele. Det betyder, at du vil blive introduceret til mindfulness og spirituelle redskaber til at arbejde med dit mindset og designredskaber til at visualisere din fremtid og det du drømmer om.

Vi mødes 6 gange á 3 timers varighed i Lykkehjems nærværende og skønne lokaler i Odense SV. Der vil blive serveret nærende snacks og the og du får en manual til udvalgte redskaber, som du kommer til at arbejde med under forløbet.

Er du nysgerrig og vil høre mere om forløbet, tilbyder jeg en gratis indledende snak på 15 min (telefonisk), hvor vi i fællesskab afklarer om kemien er rigtig.  

Kvindecirkler i Lykkehjem

Skærmbillede 2024-07-06 kl. 15.45.12.png

I fællesskab

Har du brug for at blive forkælet sanseligt, at træde ind i et smukt æstetisk rum med levende lys, blid musik, dufte, at mærke roen og føle dig holdt og svøbt, så holder Lykkehjem rum for kvindecirkler og du er inviteret.

 

Som et nyt initiativ har jeg skabt en kvindecirkel, hvor jeg holder rum og facilitere en skøn stund for dig, der gerne vil forkæles kropsligt og mentalt. I kvindecirklen vil du blive guidet gennem visualiseringer og meditation, du vil blive inviteret ind i ærlige samtaler, du vil få mulighed for at reflektere over et emne, du vil blive forkælet gennem blid berøringsmassage og duftterapi og så vil du finde ind i ro og føle kærlighed og taknemmelighed

 

Til kvindecirklerne vil du opleve en kærlig og nærværende atmosfære, der fremmer samhørighed.

 

Kvindecirkler indeholder altid et fast program, som er følgende:

  • Indledende meditation & visualisering

  • Tema, refleksion & sharing

  • Duftterapi & berøringsmassage

  • Afspænding

 

Kvindecirklerne afholdes hver anden måned på følgende datoer: 5.september, 7. november, 16. januar, 6. marts, 22. maj, 7. august. Alle dage kl. 19.00 – 20.30 i Lykkehjem i Odense SV

Der serveres sunde snacks og særlig udvalgt grøn the som afslutning på kvindecirklen.

Lyder det fantastisk, så skynd dig og book din plads i kvindecirklen.. Du tilmelder dig ved at sende en mail til Lykke2416@gmail.com. Der er bindende tilmelding og det koster 800,- kr. for 6 gange a 1,5 times varighed.

 

Kvindecirklen gennemføres ved min. 8 tilmeldte.

Kontakt mig

Faaborgvej 409, 5250, Odense SV

+45 30507525

  • Facebook
  • Instagram
Hvad kunne du tænke dig?

Tak for din besked!

bottom of page