top of page
Lykkehjem_0825.jpg

Carina Lykke

Jeg er ansigtet bag Lykkehjem. Jeg er mentor, facilitator, forandringsleder og betragter mig selv som menneskeentusiast. Siden jeg var lille, har jeg været optaget af hvem jeg er og hvordan mennesker integrere og påvirker hinanden. Jeg trives bedst, når jeg bidrager til udvikling og når jeg er i en kultur der hylder det hele menneske.

- Carina Lykke, stifter af Lykkehjem

Bevidsthed og indre balance

Jeg har tidligere været ansat i organisationer, hvor strategier og pejlemærker blev udformet som et produkt af samfundets norm, og samtidig mærket på egen krop, når kulturen ikke matcher. Jeg tror på at der skal være plads til det hele menneske og at fremtiden inkluderer mennesker der har forbindelse til deres indre visdom.

Mine omgivelser har formet mine evner til at aflæse og forstå mennesker, og i en tidlig alder opdagede jeg en særlig intuitiv evne som øgende min nysgerrighed på mennesker og adfærd. Jeg har derfor bevidst søgt viden gennem menneskers fortællinger og adfærd, og søgt indblik i min families bagvedliggende historie til min egen udvikling som menneske.

 

Min rejse har bragt mig vidt omkring, og jeg har gennem mit liv altid søgt muligheder i at bidrage til udvikling - menneskeligt som professionelt. Jeg har hands-on erfaring med at arbejde med mennesker gennem facilitering og ledelse og det har givet mig de bedste forudsætninger for at støtte, nuancere og perspektivere de drømme og ønsker, du som menneske sidder med.

 

Jeg har i mange år arbejdet med udvikling og innovation, samtidig har jeg en række uddannelser indenfor forandrings- og procesledelse, facilitering, mindfulness/meditation, spirituelt lederskab og entreprenørskab.

 

I mine forløb og kurser integrerer jeg altid mindfulness, meditation og stilhed til at hjælpe dig med at træne dit mindset og designredskaber til at opnå et billede af dine drømme og den fremtid du skal skabe for dig selv.

 

Jeg vil jeg gøre mit allerbedste for at mit samarbejde med dig, opleves som nærværende, ærligt og produktivt. Og samtidigt håber jeg, at du er motiveret for at flytte dig menneskeligt.

”Jeg tro på, og har selv erfaret på egen krop, at vi gennem større selvindsigt, øget bevidsthed, mod og forvaltning af vores energi, kan skabe og opnå et mere autentisk og levende liv”

 

- Carina Lykke

Lykkehjem_0578.jpg

Mentoring

I fællesskaber eller 1:1 - forløb sammen med andre eller alene, der rykker dig som menneske

Lykkehjem_0208.jpg

Udlejning

Udlejning af vores smukke faciliteter - 150 m2 sanseligt univers, der forkæler sanserne

Lykkehjem_0878.jpg

Bed and Breakfast

Unikt rummelig B&B i rolig, hyggelig stil tæt på Odense, hvor du kan føle dig hjemme

Lykkehjem_0093-Edit.jpg

Autentiske rum

Styling og indretning af dit hjem/sommerhus, der afspejler hvem du er og din historie

Lykkehjem_0428.jpg

Fællesskaber

Særlige aktiviteter i samarbejde med andre: Retreats, workshops, yoga, mindfulness, foredrag mm.

Lykkehjem_0790.jpg

Fra udbrændt til ro

Som menneske har jeg et grundlæggende behov for at nære mit eget lys, så jeg kan hjælpe andre og inspirere mine omgivelser. Det har ikke altid været tydeligt for mig, da jeg en stor del af mit liv, har troet at jeg skulle være i et højt tempo og bidrage til alt. Jeg har undervejs brændt mit lys, og oplevet svære perioder i livet med stress og sygdom. Men i alt det svære har jeg fundet en gave og indsigter til at have mod til at skabe et liv, hvor jeg kan stå autentisk og leve med udgangspunkt i en nærværende og optimistisk livstilgang og med hjertet som navigatør.

Min baggrund

Jeg har en baggrund, hvor jeg i mange år har arbejdet med udvikling og innovation. Samtidig har jeg gennem de sidste 10 år taget en række uddannelser indenfor procesledelse, facilitering, mindfulness/meditation, spirituelt lederskab, forandringsledelse, livsdesign og entreprenørskab m.v.

 

Min vej har taget mig af mange stier, men jeg ser en rød tråd i det hele, som handler om at skabe udvikling på forskellige måder. Jeg elsker når jeg oplever at potentialer forløses og når mennesker finder ind til hjertets længsler.

Lykkehjem_0407.jpg
bottom of page